Küldetés nyilatkozat

A KONFORMITÁS Tanúsító Kft. célkitűzése, hogy rendszertanúsítási tevékenységével partnerei hosszú távú piaci sikerét támogassa.

  • Szabályozott és áttekinthető megfelelőség-értékelési rendszerünk az MSZ EN ISO/IEC 17021-1:2016 szabvány alapelvein és követelményein alapul. Elkötelezettek vagyunk az irányítási rendszerek tanúsítási tevékenységének pártatlanságáért és szakszerűségéért, melynek eredményes megvalósulását a felső vezetés az irányításban, tanúsítási személyzetünk a folyamatszabályozáson keresztül tanúsítási tevékenységében érvényesít. Munkatársainktól egyénileg is elvárjuk a kompetens, részrehajlástól mentes, megalapozott ítélőképességet és a munkájuk során tudomásukra jutott valamennyi információ bizalmas kezelését. Figyelembe vesszük a tanúsítási kérdésekkel foglalkozó nemzetközi, nemzeti szervezetek irányelveit és ajánlásait, azok szabályait és etikai elvárásait követjük.
  • A pártatlan és felkészült megfelelőség-értékelési rendszer működtetésének elsődleges célja a feltétlen bizalomkeltés a tanúsításban érdekelt felekben. Tevékenységünkben folyamatosan elemezzük és minimalizáljuk a kockázatokat, az alapelvek érvényesítését veszélyeztető, összeférhetetlen tényezőket.
  • Tanúsítási kérdésekben minden érintett fél számára naprakész információt, felelős és korrekt tájékoztatást adunk, valamint biztosítjuk a hozzánk érkező panaszok kezelését, kivizsgálásuk eredményeit folyamatosan nyilvánosságra hozzuk.
  • Tanúsítási tevékenységünk szabályozottságát saját minőségirányítási rendszerünk működtetésén keresztül is biztosítjuk.
  • A KONFORMITÁS Tanúsító akkreditált státuszának fenntartásával és szakterületeinek fejlesztésével folyamatosan bizonyítja felkészültségét tanúsítási munkájában.
  • Kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink kiválasztásakor szakmai kompetenciájukra, személyes elkötelezettségükre a minőségközpontú gondolkodás, a környezeti felelősség iránt, ezáltal biztosítva partnereink rendszer tanúsításának magas szakmai színvonalát.
  • Tanúsítási rendszerünkben folyamatosan alkalmazzuk a minőségjavítás eszközeit (a nemzetközi gyakorlat változásának nyomon követésével), valamint az akkreditált rendszertanúsítási tevékenységekre irányuló fejlesztéseket.
  • Tanúsítási tevékenységünk működéséhez szükséges erőforrások biztosításáért a KONFORMITÁS Tanúsító tulajdonosai és ügyvezető igazgatója a felelős, melyet az Igazgató Testület is felügyel.

Rendszertanúsítási szolgáltatásainkat bármely szervezet számára (gyártó, szolgáltató, forgalmazó, forgalomba helyező vagy kereskedelmi egység) korlátozás és megkülönböztetés nélkül kínáljuk.

Szeged, 2023. január 02.

Benákné Szűcs Katalin

ügyvezető igazgató

Elérhetőségeink a következők:

Iroda központi szám:

+36 30 536 70 40
info@konformitas.hu
konformitastanusito@gmail.com

6724 Szeged, Gelei József utca 2. TT 2.
(csengő és bejárat a Bartucz Lajos utca 5. felől)

Ügyvezető igazgató:

Benákné Szűcs Katalin
+36 20 971 1121
benakne@konformitas.hu