„KONFORMITÁS” tanúsítási jel használata 

A Konformitás Tanúsító Kft. tanúsított partnerei jogosultak a „KONFORMITÁS tanúsítási jel” használatára, amikor a tanúsított irányítási rendszerükre hivatkoznak, az alábbi magatartási szabályok elfogadása és betartása mellett, a Tanúsítvány érvényességi ideje alatt:

  1. A jel használója marketing célokból, külső vagy saját belső dokumentumain, hirdetésekben vagy elektronikus médiumban feltüntetheti a „KONFORMITÁS” jelet kizárólag irányítási rendszerével összefüggésben.
  2. Nem megengedett a jel használata a Tanúsítás alkalmazási területén kívüli tevékenységekre; szolgáltatásokra; telephelyekre stb.
  3. A „KONFORMITÁS” jel használata a Tanúsító Szervezet által átadott fájl-formátumban történik, tartalmi megváltoztatását a Tanúsító Szervezet nem engedélyezi.
  4. A tanúsítási jelet nem szabad félrevezető módon alkalmazni (pl. termék csomagoláson, vizsgálatról, kalibrálásról vagy ellenőrzésről szóló jegyzőkönyvön), azt a látszatot keltve, mintha a termék vagy szolgáltatás lenne tanúsítva.
  5. A Tanúsított státusz megszűnésének kapcsán- beleértve a felfüggesztést, visszavonást, érvényességi idő lejáratát- a jelhasználati jog megszűnik. Ezekben az esetekben az ügyfél szervezet kötelezi magát a „KONFORMITÁS” jel használatának azonnali visszavonására.

„IAF MLA Jel” használata

Tanúsított partnereink tanúsítványán az IAF MLA Jel is feltüntetésre kerül. Ezzel a tanúsítvány nemzetközi érvényességére hivatkozunk:

  1. Használata csak és kizárólag a tanúsítványon, a tanúsítvánnyal együtt lehetséges. Az IAF jel feltüntetésére a Konformitás Tanúsító Kft. jogosult.
  2. A tanúsított partner nem jogosult az IAF MLA Jel használatára önállóan. Azt semmilyen más dokumentáción nem alkalmazhatja.